2024-03-19

Digital Out-of-Home реклама (DOOH)

Мабуть ви знаєте про цей вид рекламного просування? Якщо ні, ми з задоволенням поділимося та розповімо, що це за концепція і як її застосовують.

Згідно дослідженням рекламного ринку України, йде стрімке зростання на нарощування темпів у галузі маркетингу країни. Прогнози втішають, і ми намагаємося думати про кращі часи. Бюджети збільшуються, компанії розвиваються, з’являються нові ніші для продажу. Ринок зовнішньої реклами стрімко зростає, але сегмент DOOH значно більшими темпами випереджає інші види реклами.

Digital Out-of-Home – рекламні повідомлення, які супроводжують вас на протязі всього періоду перебування, коли ви не вдома. Це продумана концепція, яка вимагає креативу та досить великої праці маркетингового відділу. Аналіз цільової аудиторії продукту, бренду, складання комплексного плану для створення DOOH стратегії з максимальним охопленням. Ми виходимо з дому та спускаємося в ліфті де є рекламне повідомлення, сідаємо в транспорт та їдемо на роботу і бачимо рекламу в метро, отримуємо листівку. П’ємо улюблену каву з колегами і біля кав’ярні бачимо зовнішню рекламу. Їдемо на зустріч з партнерами і в бізнес-центрі на відео моніторі дивимося ролик. Це все бізнес сегмент, і дуже коротко про головне, але шлях до створення такого довготривалого контакту досить складний і вимагає якісного дослідження аудиторії. Варто зауважити, що з часом, ми все менше запам’ятовуємо рекламні повідомлення саме в мережі інтернет. Великі компанії активно використовують DOOH концепції у великих містах України. Їх ціль – донести своє повідомлення аудиторії та сприяти зростанню продажам. Згенерувати творчий контент та взаємодіяти з аудиторією на протязі дня – ідеальний формат будь-якого рекламодавця. Долучайтеся, та створюйте свою DOOH.

Потрібний потужний рекламний інструмент - Digital Out-of-Home реклама саме це! Ми з радістю допоможемо створити маркетинговий план та підібрати місця для показу вашого рекламного повідомлення:

-          Реклама в транспорті

-          Зовнішня реклама

-          Реклама в ліфтах

-          Реклама в бізнес-центрах, вузах, ТРЦ, кінотеатрах

-          Реклама в медзакладах

Звертайтеся до спеціалістів і отримайте свою індивідуальну стратегію просування.



Оценка : 0 из 5 ( 0 голосов)