2024-03-25

Реклама в ліфтах

Пропонуємо розміщення реклами в ліфтах житлових будинків по містам України. Реклама indoor, а саме реклама в ліфтах, є дієвим інструментом для швидкого охоплення цільової аудиторії. Жителі житлових комплексів користуються ліфтом кожного дня по декілька разів, що гарантує зоровий контакт з рекламним повідомленням. 

Для розміщення рекламних листівок в ліфтових кабінах встановлені спеціальні рамки, де, або окремо, або одним постером, розміщують різні формати макетів. В кожному місті своя специфіка такої реклами, для детального ознайомлення потрібно звернутися до менеджера та тримати комерційну пропозицію. 

Реклама в ліфтах Києва присутня в елітних житлових комплексах, та звичайних будинках. Створені спеціальні пакетні пропозиції, по районам міста, в звичайних будинках це велике охоплення районів, в елітних ЖК діють менші пакети, так як вартість значно вища. Мінімальний термін розміщення такої реклами - 1 місяць, мінімальний формат залежить від пакету, і від географії. 

Переваги розміщення реклами в ліфтах:

  • контакт з цільовою аудиторією, адже ви показуєте своє повідомлення в чітко визначених будинках, адресна програма обирається локально від знаходження магазину, салону краси, клініки і т.д., що дає можливість контактувати з потенційними або вже постійними клієнтами;

  • тривалий та повторний контакт на протязі мінімального терміна розміщення, що гарантує відкладання в пам’яті необхідної інформації.

Розміщуємо рекламу в Києві та Київській області: Бровари, Бориспіль.

Реклама, яка ґрунтується на перевагах, кожна компанія або бізнес встановлює для себе мету, для розвитку та зростання. Маркетинговий план, який працює в комплексі послуг має включати різні види просування та способи взаємодії з потенційними клієнтами. Бюджетування має розподілятися рівномірно, і канали охоплення мають бути різними, для порівняння та аналізу реагування аудиторії на рекламні повідомлення. Реакції на рекламу це пряме впливання на префронтальну кору мозку, саме він дає сигнал зреагувати, коли в подальшому стає необхідність придбання того чи іншого товару, або послуг. Будувати міцні нейронні зв’язки  з цільовою аудиторією потрібно на протязі всього періоду існування компанії, підтримувати їх та шукати саме дієві інструменти маркетингу.

Ра “Соната” надає повний комплекс маркетингових послуг, звертайтеся за консультацією до менеджера!

 



Оценка : 0 из 5 ( 0 голосов)